Bo i gårdens gamla timmerhus

Här välkomnas endast ett sällskap i taget, oavsett om ni är två personer eller flera. Det finns plats för 9 övernattande gäster. Du bor i Bykhuset eller Smedjan, två av gårdens gamla timmerhus som nyligen renoverats och där mycket kraft lagts på att återanvända gamla byggnadsmaterial och bibehålla den gamla charmen.

Bykhuset

I Bykhuset finns en vacker storstuga med en charmig gammal dalamöbel och plats för 12 personer runt matbordet. En pelletskamin sprider ett härligt sken i rummet och värmer upp hela huset. Här finns ingen TV men gott om vackra fotoböcker att läsa, tidningar att bläddra i och spel att umgås runt. I Bykhuset finns också ett välutrustat litet kök med tillgång till spis med ugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt kaffebryggare. Här finns också ett badrum med toalett, duschkabin och golvvärme. På sovloftet finns 2 sovrum under snedtaket, det ena med 2 sängar och det andra med 4 sängar.

Smedjan

Smedjan består av ett enda rum, öppet upp i nock och med vackra takbjälkar. Här finns 3 sängplatser, en matplats och ett litet pentry. Huset värms upp av en vedkamin. Gäster i Smedjan har tillgång till badrummet i Bykhuset.

Bykhustet och Smedjan är sammanbyggda med ett stort trädäck tillsammans med en vedeldad bastu och en vedeldad badtunna. På trädäcket finns tillgång till utemöbler och solstolar.

Välj på nedanstående boenden.

BED & BREAKFAST

BED & BREAKFAST MED 3-RÄTTERS VILTMIDDAG

HYR HUS MED SJÄLVHUSHÅLL

Du kan också välja något av våra boendepaket med aktiviteter och middag.

MÅ-BRA PAKET – Vedeldad bastu, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost

GÅRDSPAKET – Kaffe, saft och bullar i fårhagen, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost

VANDRINGSPAKET – Vandra på Bruksleden med lunch och fika att ta med, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost

KANOTPAKET – Paddling med lunch och fika att ta med, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost

SVAMPPAKET – Guidad svamptur med picknick att ta med, 3-rättersmiddag, övernattning och fukost

SKIDPAKET – Guidad heldagstur på skidor med lunch att ta med. Middag (dag 1) 3-rättersmiddag (dag 2) 2 övernattningar och frukost. Vedeldad bastu dag 2. Skidor och pjäxor ingår

Boka till lite vildmarkslyx:

VEDELDAD BASTU

VEDELDAD BADTUNNA

TILL PRISLISTA
TILL BOKNINGSFORMULÄR